SDFE på Kortdage

12-11-2018

Igen i år bidrager SDFE væsentligt til den faglige tyngde på Kortdage, der er geodatabranchens årlige konference

Skråfoto Aalborg

Som myndighedsansvarlig for en stor del af Danmarks geodata er det vigtigt for SDFE at deltage i Kortdage, som er den årlige konference for geodatabranchen. Med sin deltagelse sætter styrelsen fokus på, hvordan geodata kan understøtte den offentlige forvaltning og bidrage til vækst i den private sektor.

Direktør Kristian Møller er i år inviteret med som key note til at rammesætte sessionen ”OBS! Værdien af data”. Her vil Kristian Møller give en præsentation under overskriften Geodatas rolle i værdiskabelsen i det moderne samfund.

Solidt bidrag fra SDFE

Programmet omfatter flere internationale hovedtalere og astronaut Andreas Mogensen, som åbner konferencen onsdag den 14. november. Kortdage finder sted den 14.-16. november i Aalborg Kongres- og Kulturcenter. 

SDFE bidrager, udover Kristian Møllers key note, med syv indlæg, som dækker områderne skråfotos, autoritative adresser, Galileo, TAPAS, ejendomsdata, koordinering af gravearbejder i LER (Ledningsejerregistret) samt et indlæg om SDFE’s arbejde med business analytics.

Derudover holder GeoDanmark to indlæg, som formidler forskellige aspekter ved det tætte samarbejde mellem SDFE og kommunerne. De to indlæg har fokus på GeoDanmarks nye strategi og den nye systemunderstøttelse GeoDK.

Oplæg fra SDFE på Kortdage

Kristian Møller (keynote)

Geodatas rolle i værdiskabelsen i det moderne samfund

Henrik Ølgaard Ackermann

Skråfoto for hele Danmark

Godik Sloth Godiksen

Nye autoritative adressedata og deres anvendelsesmuligheder

Martin Skjold Grøntved

Seneste nyt om Galileo

Martin Skjold Grøntved

TAPAS – et brugereksempel i Aarhus

Peter Knudsen

Nye ejendomsdata i drift – indhold, erfaringer og planer 

Henrik Suadicani

En tidssvarende og bedre koordinering af gravearbejder i LER

Brian Arreborg Hansen

SDFE vil tættere på brugerne - Business Analytics

Kontakt

René Thunø
Presse- og kommunikationskonsulent

Om kortdage

Kortdage samler årligt op imod 800 deltagere fra GIS- og geodata-branchen til en konference med et højt fagligt niveau. Konferencen har eksisteret siden 1974 og formår stadig at fastholde interessen blandt branchens mange trofaste deltagere – fra beslutningstagere og planlæggere til forskere, udviklere og studerende – samtidig med, at den år efter år tiltrækker nye deltagere.

Læs mere om konferencen