Om SANT

SANT er et sekretariat for anvendelse af nye teknologier baseret på teleinfrastruktur, som hører til i Styrelsen for Dataforsyning og Infrastruktur. I SANT arbejder vi for at indsamle og udbrede viden om, hvordan man kan anvende nye teknologier, så vi i Danmark bliver dygtigere til at anvende og skabe værdi for samfundet med de nye teknologier, som bliver tilgængelige.

Anvendelse af nye teknologier kan betyde, at der skal samarbejdes med nye partnere og/eller skabes nye kompetencer i forbindelse med implementering af de nye teknologier. Derfor har SANT også fokus på at agere facilitator for at skabe mulighed for at møde potentielle nye samarbejdspartnere.

SANT holder og deltager i arrangementer i ind- og udland om nye teknologier, så vi kan sikre at levere den nyeste viden og know-how til vores samarbejdspartnere og interessenter. Når SANT er medarrangør på aktiviteter, har vi fokus på, at der skal være mulighed for, at deltagerne kan netværke og således møde nye potentielle samarbejdspartnere.

I SANT bestræber vi os på at rette fokus på de aktiviteter, som vi får indspil til og som efterspørges, så vores aktiviteter og nyhedsbreve formes sammen med vores omverden. Hvis du og din virksomhed har ønsker til fremtidige aktiviteter, kan man kontakte sekretariatet på sant@sdfi.dk.

Hvis du ønsker at læse om vores planlagte aktiviteter, så følg med her på siden under ”Arrangementer”.