SANT med ny hjemmeside

01-06-2023

Sekretariatet for Anvendelse af Nye Teknologier (SANT) har i dag lanceret en ny hjemmeside om sekretariatet og deres aktiviteter

SANT blev lanceret i sommeren 2022 i Industriens Hus, som en platform for videndeling, netværk og samarbejde i relation til anvendelsen af nye teknologier i regi af SDFI. Siden har sekretariatet deltaget i forskellige typer af arrangementer og arrangeret aktiviteter i ind- og udland med fokus på opsamling af viden, nye samarbejder og vidensdeling på tværs af offentlige og private aktører.

I den forbindelse har SANT arbejdet på at udvikle en ny hjemmeside til brug for interessenter, så virksomheder og organisationer løbende kan orientere sig i sekretariatets arbejde og aktiviteter. På SANT’s side på sdfi.dk vil man løbende kunne orientere sig i fremtidige aktiviteter og arrangementer, få inspiration til udvikling af egen opgaveløsning af gode use cases på anvendelse af nye teknologier og tilmelde sig SANT’s nyhedsbrev.

På hjemmesiden vil man også kunne finde en direkte kontakt til SANT, hvis man ønsker at komme i dialog med sekretariatet eller har en god idé eller use case, som man ønsker, at SANT skal have fokus på eller dele på vores kanaler.

Besøg SANT's nye hjemmeside

René Thunø
Presse- og kommunikationskonsulent