Nyt navn, nye opgaver og nye medarbejdere

07-06-2022

I dag skifter Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering navn til Styrelsen for Dataforsyning og Infrastruktur. Samtidig kommer nye opgaver til

I forbindelse med lanceringen af Danmarks digitaliseringsstrategi i starten af maj er det besluttet at flytte teleområdet fra Energistyrelsen til Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering, som samtidig skifter navn til Styrelsen for Dataforsyning og Infrastruktur.

Den formelle flytning og navneændringen finder sted i dag, d. 7. juni:

Jeg er glad for, at vi nu samler teleområdet med stedsbestemt information, grunddata og bevægelsesdata i Styrelsen for Dataforsyning og Infrastruktur. Det betyder, at Danmarks gode datafundament bliver endnu stærkere. Kombinationen af geografiske grunddata, datadistribution og teleinfrastruktur udgør sammen et solidt fundament for udveksling af data mellem sektorer og via nye teknologier,” siger Kristian Møller, direktør i Styrelsen for Dataforsyning og Infrastruktur.

Medarbejderne flytter med

Med de nye opgaver følger også tilgangen af omkring 50 nye medarbejder, som kommer fra Energistyrelsen:

”Jeg har set meget frem til at byde de dygtige medarbejdere og ledere fra teleområdet velkommen i vores nye styrelse,” siger Kristian Møller.

Ny hjemmeside lanceret

I forbindelse med flytningen lancerer styrelsen også en ny hjemmeside, SDFI.dk, der også indeholder relevante informationer fra teleområdet.

René Thunø
Presse- og kommunikationskonsulent