Sådan kan du nemt få kort med officielle og opdaterede data ind på din hjemmeside

06-09-2019

En ny indlejringsløsning gør det nemt for dig, som virksomhed eller offentlig myndighed, at få et funktionelt kort ind på din hjemmeside med data fra Danmarks nationale kortlægningsmyndighed

Holbæk Havn

Nu kan du nemt få et kort ind på din hjemmeside, som altid har de korrekte autoritative data i seneste opdatering, og som overholder GDPR-lovgivningen. Styrelsen for Dataforsyning og Effektiviserings (SDFE), som er Danmarks nationale kortlægningsmyndighed, har udviklet en ny indlejringsløsning, som gør det muligt at indlejre et kort med kun få klik.

Indlejringsløsningen er gratis at benytte, indeholder ingen reklamer og har ikke noget kommercielt sigte, og der indsamles kun data, som har til formål at optimere selve løsningen. Den lever derfor op til gældende GDPR-lovgivning, og man kan trygt sætte den ind på sin hjemmeside.

En enkel løsning med mange muligheder

Indlejringsløsningen giver brugerne mulighed for at lave et kort, der er tilpasset deres behov på en nem og enkel måde. Der kan vælges mellem fire forskellige korttyper, og der er mulighed for at tilføje markører med tekst, hvis der er specifikke lokationer, som skal fremhæves.

Når kortet er indlejret på din hjemmeside, bliver det automatisk opdateret med de nyeste data fra SDFE. Det vil sige, at du kan være sikker på, at veje, søer, bygninger og alle andre objekter er opdaterede efter de senest indsamlede data.

Har man brug for at udvikle videre på kortet, findes der også en løsning på GitHub, der giver IT-udviklere mulighed for det.

Kontakt

René Thunø
Presse- og kommunikationskonsulent