Mød os til Offentlig Digitalisering 2016

18-02-2016

Vi ser frem til at drøfte data, der skaber effektivisering og vækst på Dansk IT’s konference den 16. og 17. marts

Den 16. og 17. marts er Dansk IT vært for konferencen ”Offentlig Digitalisering 2016 – på vej mod d-land”.

Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering er bl.a. tilstede på konferencen med en stand, hvor vi ser frem til at drøfte, hvordan data kan skabe viden, frigøre ressourcer og give økonomisk vækst.

Det er også muligt at få en snak med os om Datafordeleren, der skal distribuere alle grunddata til den private og offentlige sektor.

Kom forbi stand 57, fortæl os om jeres tanker og lad os sammen få gode ideer til det videre samarbejde og udvikling med hjem.

- Vi er sat i verden for at sætte yderligere skub i datas muligheder for økonomisk vækst og frigørelse af tid og penge i den offentlige sektor. Disse perspektiver for gevinster vil vi på konferencen gerne drøfte med både virksomheder og den øvrige offentlige sektor. Vi vil også gerne som ny styrelse gøre opmærksom på os selv, de spændende opgaver vi har og de stillinger, som vi slår op for tiden. Derfor er vi også på konferencen med vores egen stand, udtaler Kristian Møller, direktør i Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering.

Konferencen har fokus på muligheder og konsekvenser ved den igangværende globale digitalisering. Konferencen byder på ni spor inden for både best practice og worst practice i forhold til offentlige it-projekter, borgerkontakt, velfærdsteknologi, digital læring, sikkerhed, håndtering af data og meget mere.